Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Kosmetisk akupunktur

Basic Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk akupunktur – behandlingen varer 40 minutter og er rettet mod netop det sted/de steder i ansigtet, som du vil havde gjort noget ved. Cremer afslutter behandlingen

Klippekort: 6 behandlinger til 5 behandlingers pris: Kr.2900

Varighed: 40 minutter

580 Kr.
Book tid
Basic Plus Kosmetisk Akupunktur Oxygenbehandling

Med Plus får du oxygenbehandlingen med, der med sit serum giver behandlingen ekstra kraft, da serum trykket ind med ilt yderligere stimulerer kollagenprocessen.

Klippekort: 6 behandlinger til 5 behandlingers pris: Kr.4995

Varighed: 70 minutter

999 kr.
Book tid
Luxus Kosmetisk Akupunktur

Med Luxus får du oxygenbehandlingen med, der med sit serum giver behandlingen ekstra kraft, da serum trykket ind med ilt yderligere stimulerer kollagenprocessen og Beauty Angel Lys, der booster behandlingen til unikt resultat

Varighed: 90 minutter

1155 kr.
Book tid
Luxuspakke: Kosmetisk Akupunktur, Oxygenbehandling & Beauty Angel Lys

Som luxus: Et forløb over 4 gange, der vil give  langtidseffekt.

Varighed: 4 x 90 minutter

Nightcreme kr. 400 og  Dermalrollings kr. 349,- medfølger

4620 kr.
Book tid

Kosmetisk akupunktur til opstramning af huden

Hos skønhedsklinikken Colombine tilbyder vi kosmetisk akupunktur til dig, der ønsker at opstramme huden, minimere de fine linjer i dit ansigt og mindske crepet hud på decolleté.
Kosmetisk ansigtsakupunktur er en metode til at stimulere cellestrukturen i hud og muskulatur. Ved lokal påvirkning reagerer muskulaturen positivt, kollagenet i huden bliver stimuleret, og der ses hurtige og tydelige ændringer i fine linjer og glattere hud. Yderligere nedsættes stressniveauet i ansigtet, og på grund af velvære træder smilet klarere frem!

Behandlingerne er altså velegnede til vedligeholdelse af den glatte hud og har dermed stor anti-aging effekt. Med afsluttende cremer afstemt med din hud vil det forøge behandlingens værdi.
Det dannes desuden en øget mængde af collagen, der er et protein i huden, som gør huden elastisk og fast. Hudens evne til at danne collagen falder med alderen. Derfor kan en behandling med kosmetisk akupunktur være med til at styrke dannelsen af collagen og holde huden ung. 

Optimer din behandling

For at få det maksimale ud af din kosmetiske akupunkturbehandling kan du tilføje en oxygenbehandling, som hjælper med at fugte og opstramme huden yderligere ved at pumpe serum med hyaluronsyre ind i huden. Derudover kan du anvende Beauty Angel Lys til at stimulere bindevævscellerne i huden, så din hud på en naturlig og effektiv måde forbedres.

Har du spørgsmål til kosmetisk akupunktur eller vores øvrige behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon på 35 35 58 08 eller på info@colombine.dk. Du er også meget velkommen til at komme fordi klinikken på Blegdamsvej 126, 2100 København Ø. Vi sørger for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige behandling, så du får den ensartede og fine hud, som du altid har ønsket dig.

Så Start i tide og du vil se et hurtigt og blivende resultat – forudsat, at du holder din hud ved lige, og det kan de rigtige cremer og Dermalrollings hjælpe med.

Jeg tilbyder tre forskellige behandlinger og et forløb over 4 gange:

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

Tel: 35 35 58 08
E-mail: info@colombine.dk

 

Læs vores afbudspolitik her

Sitemap

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  12:00 - 18:00

 • Torsdag

  12:00 - 20.00

 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

 • Søndag

  Lukket

Find vej

Metro: Cityring M3 har opgang lige over for klinikken. Stå af på Trianglen 

Bus: 1 A holder 50 m. væk fra klinikken

Der er parkeringsmuligheder foran klinikken

×
Menu
Online booking
Find vej
Ring op