Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Oxygenbehandlinger

Få genoplivet din hud med oxygenbehandling

En oxygenbehandling er noget, som alle kan have godt af en gang imellem. Det er en særlig slags behandling, som hjælper huden med at genfinde en naturlig, strålende glød. Mange vil opleve, at efter 30-årsalderen bliver huden mere slap, og rynker og fine linjer vil blive siddende. Det er et problem for mange, men her går oxygenbehandlingen aktivt ind og modvirker den naturlige aldring.

 

Giv huden hvad den altid har brug for

Det serum, som trykkes ned i huden under oxygenbehandling, kaldes hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes allerede i din hud og hjælper med at gøre den spændstig og strålende. Dog stopper huden med at producere stoffet over tid. Derfor kan en oxygenbehandling hjælpe med at holde huden ved lige: Din hud bliver gennemfugtet og opstrammet. Huden føles frisk, og du får en flot glød og udstråling. Serummet hjælper også med reducering af fine linjer og rynker. Jeg bruger DermaOxy’s serum til oxygenbehandling for at sikre, at det er naturlige stoffer, din hud udsættes for.

 

Hvordan foregår en oxygenbehandling?

Hvis du bestiller en oxygenbehandling, kan du forvente følgende: når du har lagt dig ned, begynder jeg at gøre dig tilpas og rolig. Bagefter bruger vi koncentreret oxygen til at trykke serummet ned gennem huden. Hyaluronsyren i serummet vil langsomt hjælpe huden med at holde sig frisk og fast. Faktisk vil du opleve, at en oxygenbehandling er en meget blid behandling – det eneste, du kommer til at mærke ved kontakt med oxygenen, er et let pust. Når du er færdig, begynder din hud at blive strammere og får en finere glød; allerede efter første behandling vil du kunne se en markant forskel.

Diamantslibning

Ved brug af de sterile slibehoveder slibes de øverste døde hudceller væk, for at der kan dannes nye celler hurtigere; samtidig sørger vakuumet for, at døde hudceller, urenheder m.m. fjernes. Metoden reducerer endvidere pigmentforandringer, solskader, hudorme etc. og giver en mere ensartet overflade. Resultatet er et sundere og friskere look. Diamantslibningen er også god forbehandling, før man tilfører huden andre ingredienser, cremer etc., der følgelig lettere trænger gennem de øverste hudlag og dermis og resulterer i øget celleaktivitet.

420 kr.
Book tid
Diamantslibning og Oxygen

Med denne pakke får du både diamantslibning og oxygenbehandlling til én samlet pris: Diamantslibningen bortskaffer alle døde hudceller, oxygenbehandlingen gør din hud glattere og fine linjer forsvinder ved, at serum trykkes ind i underhuden og gør huden glat. Se i øvrigt under "Oxygenbehandling" og "diamantslibning"

800 kr.
Book tid
Collagenboost: Oxygenbehandling og Beauty Angel Lys

Fast pris for én collagenboost kr. 850,-
45 min.
Hvis du køber DermaOxy's serum, får du den til kr. 250,- første gang, du køber den, normalpris kr. 400,-

850 kr.
Book tid
6 x Collagenboost

Hvis du køber DermaOxy's serum, får du den til kr. 250,- første gang, du køber den, normalpris kr. 400,-

4.200 kr.
Book tid
Eyelift

30 min.
Oxygen og lys
Området omkring øjnene får et oxygenboost (ilt og serum), behandlingen afsluttes med Beauty Angel Lys

299 kr.
Book tid
6 x Eyelift

Oxygen og lys til 5 behandlingers pris 1565 kr.
Området omkring øjnene får et oxygenboost (ilt og serum), behandlingen afsluttes med Beauty Angel Lys

1565 kr.
Book tid
Tillæg Beauty Angel Lys

Til alle ansigtsbehandlinger vil Beauty Angel Lys give den perfekte afslutning, idet serum og cremer trænger endnu dybere ned i huden.
Dette tillæg er kun lys og i forbindelse med en anden ansigtsbehandling.

170 kr.
Book tid

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

35 35 58 08Læs vores afbudspolitik her

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  10:00 - 18:00

 • Torsdag
  12:00 - 20.00
 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

Find vej

Metro, Cityring M3 har opgang lige over for klinikken

Bus: 1 A holder 50 m.væk fra klinikken

Find vej med Rejseplanen

Parkeringsmulighed foran klinikken

Her er vi

ENDELIG

Vi åbner tirsdag den 6. april kl. 10.
Vi glæder os helt vildt til at komme i gang.
Der er selvfølgelig de sædvanlige “passe-på-regler” med mundbind, afspritning og afstand i receptionen, hvor der kun kan være to kunder ad gangen, og så den nye vigtige meddelelse:
“Kunder skal kunne fremvise coronapas og bruge mundbind eller visir og følge de andre retningslinjer for smitteforebyggelse.”
Endvidere
“Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer af enten PCR- eller lyntest.”
Det er gode forholdsregler, som vi selvfølgelig bakker 100 % op!
Bedste hilsner og knus og kram – stadig på afstand
Gloria
PS! Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig med kommentarer/spørgsmål på 60 35 16 98
×
Menu
Book tid
Find vej
Ring op