Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Japansk lifting

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ansigtet løftes, forynges tydeligt, hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med der kommer mere udstråling, farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

 

6 klip til 5 behandlingers pris 2750 kr.

10 klip til 8 behandlingers pris 4400 kr.

550 kr.
Book tid

Få en naturlig foryngelse med Japansk Lifting

Japansk Lifting er en 100% naturlig behandlingsmetode, der fokuserer på ansigtsløftning uden behov for kirurgi eller botox. Japansk lifting reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. Ved en afslappende ansigtsmassage kan du påføre en tydeligere farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. En Lifting hjælper desuden med at give ansigtet et mere ungdommeligt udtryk ved at reducere fine linjer og rynker samt en genopfriskning af huden.

Hvordan foregår en Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en naturlig behandlingsmetode. Metoden består af ansigtsmassage, ansigtszoneterapi og lymfedrænage – tilsammen giver de unikke resultater såsom mindskning af slap hud, rynker, tegn på aldring og render under øjnene.

Ligesom med akupunktur fokuserer en Lifting på at stimulere udvalgte nerver og muskler i ansigtet, der holder på store energimængder – forskellen ligger, at en Lifting er uden nåle. Ved brug af bl.a. lange og dybe stræk vil energierne i ansigtsmusklerne og ansigtsnerver blive aktiveret og sørge for løftet af ansigtet. Energien fortsætter ud gennem resten af kroppens energisystemer og bidrager til en fysisk, afslappende følelse. Derved bliver både ansigt og krop afbalanceret.

Japansk lifting = velvære i  både krop og sjæl

Fordelen ved en Lifting er, at det ikke kun er ansigtet, som får udbytte af behandlingen. Aktiveringen af kroppens energisystemer har nemlig betydning for dit mentale velvære. Du vil opleve en afstressende fornemmelse og et større overskud, som du kan tage med dig efter behandlingen. Der er derfor noget at komme efter enhver behandling med Japansk Lifting – uanset om du har brug for at afstresse eller bare vil have en behagelig ansigtsmassage, som ved gentagne behandlinger giver glød og reducerer fine linjer.
Hver behandling med Japansk Lifting er effektiv. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det derfor at få flere behandlinger i træk. Jeg anbefaler typisk, at man får en Japansk Lifting hver anden uge og op til seks gange for optimalt resultat.

Book en Japansk Lifting her, ring til os på telefon 35 35 58 08 eller kom forbi butikken på Blegdamsvej 126 på Østerbro i København.

Japansk lifting
Før og efter billeder

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

Tel: 35 35 58 08
E-mail: info@colombine.dk

 

Læs vores afbudspolitik her

Sitemap

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  12:00 - 18:00

 • Torsdag

  12:00 - 20.00

 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

 • Søndag

  Lukket

Find vej

Metro: Cityring M3 har opgang lige over for klinikken. Stå af på Trianglen 

Bus: 1 A holder 50 m. væk fra klinikken

Der er parkeringsmuligheder foran klinikken

×
Menu
Booking før 01.06
Booking fra 01.06
Find vej
Ring op