Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Japansk lifting

Få en naturlig foryngelse med Japansk Lifting

Japansk Lifting er en 100% naturlig behandlingsmetode, der fokuserer på ansigtsløftning uden behov for kirurgi eller botox. Behandlingen reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. Ved en afslappende ansigtsmassage kan du påføre en tydeligere farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. En Lifting hjælper desuden med at give ansigtet et mere ungdommeligt udtryk ved at reducere fine linjer og rynker samt en genopfriskning af huden.

Hvordan foregår en Lifting?

Japansk Lifting er en naturlig behandlingsmetode. Metoden består af ansigtsmassage, ansigtszoneterapi og lymfedrænage – tilsammen giver de unikke resultater såsom mindskning af slap hud, rynker, tegn på aldring og render under øjnene. Ligesom med akupunktur fokuserer en Lifting på at stimulere udvalgte nerver og muskler i ansigtet, der holder på store energimængder – forskellen ligger, at en Lifting er uden nåle. Ved brug af bl.a. lange og dybe stræk vil energierne i ansigtsmusklerne og ansigtsnerver blive aktiveret og sørge for løftet af ansigtet. Energien fortsætter ud gennem resten af kroppens energisystemer og bidrager til en fysisk, afslappende følelse. Derved bliver både ansigt og krop afbalanceret.

Japansk lifting = velvære i krop og sjæl

Fordelen ved en Lifting er, at det ikke kun er ansigtet, som får udbytte af behandlingen. Aktiveringen af kroppens energisystemer har nemlig betydning for dit mentale velvære. Du vil opleve en afstressende fornemmelse og et større overskud, som du kan tage med dig efter behandlingen. Der er derfor noget at komme efter enhver behandling med Japansk Lifting – uanset om du har brug for at afstresse eller bare vil have en behagelig ansigtsmassage, som ved gentagne behandlinger giver glød og reducerer fine linjer.
Hver behandling med Japansk Lifting er effektiv. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det derfor at få flere behandlinger i træk. Jeg anbefaler typisk, at man får en Japansk Lifting hver anden uge og op til seks gange for optimalt resultat.

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ansigtet løftes, forynges tydeligt, hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med der kommer mere udstråling, farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

 

6 klip - 3.145 kr.

10 klip - 5.030 kr.

630 kr.
Book tid

Japansk lifting
Før og efter billeder

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

35 35 58 08Læs vores afbudspolitik her

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  10:00 - 18:00

 • Torsdag
  12:00 - 20.00
 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

Find vej

Metro, Cityring M3 har opgang lige over for klinikken

Bus: 1 A holder 50 m.væk fra klinikken

Find vej med Rejseplanen

Parkeringsmulighed foran klinikken

Her er vi

ENDELIG

Vi åbner tirsdag den 6. april kl. 10.
Vi glæder os helt vildt til at komme i gang.
Der er selvfølgelig de sædvanlige “passe-på-regler” med mundbind, afspritning og afstand i receptionen, hvor der kun kan være to kunder ad gangen, og så den nye vigtige meddelelse:
“Kunder skal kunne fremvise coronapas og bruge mundbind eller visir og følge de andre retningslinjer for smitteforebyggelse.”
Endvidere
“Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer af enten PCR- eller lyntest.”
Det er gode forholdsregler, som vi selvfølgelig bakker 100 % op!
Bedste hilsner og knus og kram – stadig på afstand
Gloria
PS! Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig med kommentarer/spørgsmål på 60 35 16 98
×
Menu
Book tid
Find vej
Ring op