Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling København til måde mænd og kvinder

Har du brug for at forkæle dig selv, eller ønsker du at forbedre din hud? Hos Skønhedsklinikken Colombine. på Østerbro i København tilbyder vi professionel hud- og kropspleje. Herunder hører en lang række ansigtsbehandlinger, der kan styrke din huds sundhed og gøre den stærkere fremadrettet. Med vores behandlinger sørger vi for at forbedre din hudkvalitet, så du får en friskere hud. Vi hjælper dig også gerne, hvis du oplever mere omfattende hudproblemer. Her sammensætter vi i tæt dialog med dig et behandlingsforløb, som kan give dig drømmehuden.

Læs om alle vores ansigtsbehandlinger her

Japansk lifting

Japansk Lifting er en fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ansigtet løftes, forynges tydeligt, hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med der kommer mere udstråling, farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Læs mere om japansk lifting her. 

 

6 klip - 2.600 kr.

550 kr.
Book tid
Fire&ice

Fire & Ice ansigtsbehandling fra IS Clinical er en eksklusiv, dybderensende frugtsyrebehandling. Fire and Ice er især velegnet imod hudirritationer.

Læs mere om Fire & Ice behandling her.

655 kr.
Book tid
Oxygenbehandling

Oxygenbehandling genfinder en naturlig og strålende glød. Mange vil opleve, at efter 30-årsalderen bliver huden mere slap, og rynker og fine linjer vil blive siddende. Det er et problem for mange, men her går oxygenbehandlingen aktivt ind og modvirker den naturlige aldring.

Læs mere om oxygenbehandling her.

770 kr.
Book tid
DIAMANTSLIBNING

Ved brug af de sterile slibehoveder slibes de øverste døde hudceller væk, for at der kan dannes nye celler hurtigere; samtidig sørger vakuumet for, at døde hudceller, urenheder m.m. fjernes. Metoden reducerer endvidere pigmentforandringer, solskader, hudorme etc. og giver en mere ensartet overflade.

Læs mere om diamantslibning her.

420 kr.
Book tid
Kalahari - Vitamin C

Ultra-opstrammende, de-age behandling, rig på naturlig, økologisk Vitamin C og essentielle antioxydanter.

Læs mere om Kalahari Vitamin C her. 

 

685 kr.
Book tid
Beauty Gua Sha

 Effektiv, antiinflammatorisk og helende massage til din hud. Gua Sha er en af Kinas ældste, helende teknikker, hvor den lette skrabemetode fjerner gammelt, nedbrudt bakteriemateriale i vævet og renser blodet, og dermed øges den helende og antiinflammatoriske effekt.

570 kr.
Book tid
Sugarfacial

Behandlingsmetode, hvor sukker benyttes til at behandle epidermis - det øverste lag af huden - uden brug af maskine. Når sukkerets klæbrighed udnyttes, kan der skabes et vakuum, som gør massagen helt unik.

Læs mere om sugarfacial her.

475 kr.
Book tid
Ekstra ren

Den perfekte forkælende behandling, til dig som ønsker ekstra dybderensning. 
Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning 15 minutter. div. Maske, afsluttende plejecreme, samt produktvejledning.

Behandlingen varer 50 minutter.

640 kr.
Book tid
Klassisk ansigtsbehandling

Behandlingen, der giver dit ansigt den naturlige, smukke og rene glød tilbage. Afrensning, toning, peeling, let dybderensning, ansigtsmassage, maske. 
Behandlingen afsluttes med plejecreme til øjne og læber.

Behandlingen varer cirka 45 minutter.

Inklusive Beauty Angel lys.

650 kr.
Book tid
Kort ansigtsbehandling

En Behandling ,der giver nyt liv, smuk og ren glød. Afrensning, toning, peeling, let dybderensning, ansigtsmassage, maske, afsluttende plejecreme til øjne og læber.

Behandlingen varer cirka 35 minutter.

520 kr.
Book tid
Stor ansigtsbehandling

Behandlingen, der giver dig det hele - ren forkælelse! Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning, massage af ansigt, hals, skuldre, plejende masker. Behandlingen afsluttes med øjen- og læbepleje. Oven i alt det får du hånd- og armmassage.Produktvejlledning afslutter denne skønne behandling.

Behandlingen varer cirka 75 minutter.

810 kr.
Book tid
Unik Luksus

Behandlingen, der giver dig det hele - ren forkælelse! Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning, massage af ansigt, hals, skuldre, plejende special maske, farvning af vipper og bryn inkl. retning. Behandlingen afsluttes med serum, øjencreme, dag/natcreme. Produktvejledning afslutter denne skønne behandling.

Behandlingen varer 90 minutter.

880 kr.
Book tid
Tillæg Beauty Angel Lys

Til alle ansigtsbehandlinger vil Beauty Angel Lys give den perfekte afslutning, idet serum og cremer trænger endnu dybere ned i huden.
Dette tillæg er kun lys og i forbindelse med en anden ansigtsbehandling

170 kr.
Book tid
Tillægsbehandling - ansigtsmassage

Massage af ansigt, hals og skuldre. 
15 minutter

205 kr.
Book tid
Tillægsbehandling - Øjenmaske
115 kr.
Book tid
Tillægsbehandling - dybderens
205 kr.
Book tid

Ansigtsbehandling til enhver hud

Hos Colombine tilbyder vi flere typer ansigtsbehandlinger, der har forskellige fordele. Valget af ansigtsbehandling afhænger af din hud og dit mål med behandlingen eller forløbet hos os. Inden du vælger den endelige behandling, sørger vi for at lytte til dine ønsker og behov, så du er sikker på at modtage den helt rigtige type behandling.

Udover dine personlige præferencer spiller faktorer som gener, levevaner og din hormonbalance også en rolle for, hvilken ansigtsbehandling der er den rette for dig. Du vil til dette få min professionelle vejledning og også rådgivning om de passende produkter til hjemmepleje.

 

Ansigtsbehandling af sensitiv hud

Ansigtsbehandlinger hjælper på forskellige ting, og problemer med huden kan optræde i mange afskygninger. Afhængigt af hvilke udfordringer du oplever med din hud, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige behandling. Vores klassiske ansigtsbehandling kan være et godt sted at starte, hvis du ønsker at give din hud sit naturlige sunde look tilbage. Denne behandling indebærer en afrensning, toning, samt dybderensning af huden. Derudover får du en ansigtsmassage og afsluttes med Beauty Angel Lys.

 

Behandling af akne og uren hud

Et af de hudproblemer, som mange døjer med, er uren hud og akne. Det kan være forstyrrende for din selvtillid og gøre dig usikker på dig selv. Gennem vores forskellige behandlinger hjælper vi dig med at afhjælpe dette. Kendetegn på uren hud er ofte tilstoppede porer og olieret hud. Med vores EKSTRA REN ansigtsbehandling kombineret med Beauty Angel Lys kan vi med få behandlinger afhjælpe urenheder og gøre din hud pæn og ren igen.

 

Giv din hud gløden tilbage

Mange kender til udfordringen med at have en trist hud med en manglende glød. Måske oplever du tør og mat hud med en grålig tone. Dette kan vi behandle hos Skønhedsklinikken Colombine. Særligt vores japanske lifting er en massage med drænage, som renser kroppen, og derved udlignes fine linjer og opstrammer huden i ansigtet. Behandlingen er helt naturlig, og på den måde kan du genfinde gløden i din hud med en behandling, der skaber velvære i både kroppen og sjælen. Du skal regne med flere behandlinger, hvis din hud er meget problematisk.

 

Gør huden stram igen

Foruden trist og uren hud oplever mange, at huden med årene bliver slap, og at der kommer fine linjer og rynker. For at opretholde et ungdommeligt udseende, kan du vælge flere af vores behandlinger, der udligner disse linjer. Med en oxygenbehandling trykkes eksempelvis Hyaluronsyre ind i huden, hvilket hjælper med at fugte og opstramme huden. Du kan også vælge en diamantslibning, der sliber de øverste hudceller væk, for at nye kan dannes. På den måde får din hud en mere ensartet overflade. Vores Beauty Gua Sha behandling kan også hjælpe med at stramme huden op. En Gua Sha behandling er en massage af ansigtet, der virker antiinflammatorisk på din hud, så porerne mindskes, og din hud ser glattere og renere ud.  

 

Ansigtsbehandling til mænd

Hos Colombine vægter vi højt, at alle skal have gavn af ansigtsbehandlinger. Ofte er det forbundet med noget feminint og kvindeligt at opsøge en professionel hudklinik. Det er dog ikke tilfældet, og vi har derfor stort fokus på, at mænd også skal føle sig velkomne hos os. Har du spørgsmål til vores ansigtsbehandlinger, kan du altid kontakte os.

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

Tel: 35 35 58 08
E-mail: info@colombine.dk

 

Læs vores afbudspolitik her

Sitemap

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  12:00 - 18:00

 • Torsdag

  12:00 - 20.00

 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

 • Søndag

  Lukket

Find vej

Metro: Cityring M3 har opgang lige over for klinikken. Stå af på Trianglen 

Bus: 1 A holder 50 m. væk fra klinikken

Der er parkeringsmuligheder foran klinikken

×
Menu
Booking før 01.06
Booking fra 01.06
Find vej
Ring op