Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Ansigtsbehandlinger

Skønne ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder på Østerbro

I min skønhedsklinik tilbyder jeg mange ansigtsbehandlinger, som hjælper med at stramme huden op, fugte den eller som hjælp mod diverse ansigtsproblemer. Jeg tilbyder bl.a. komplette behandlingstyper som diamantslibning, en afstressende facial og den klassiske ansigtsbehandling; der er også mulighed for forskellige tilkøb, som arbejder både med de ydre og indre hudlag – her kan du få en dybere ansigtsmassage, Beauty Angel lys mm. Hvordan behandlingen skal foregå, er noget, vi finder ud af sammen; du har bestemte ønsker, og selvfølgelig vil jeg give dig gode råd med på vejen til at indfri dem. Det er dit velvære og din hud, der er i fokus, når du kommer forbi.

 

De mange fordele ved at få en jævnlig hudrensning

Mange af mine kunder kommer ofte for en dybdegående hudrensning, fordi det frisker huden op og giver den en klarere glød. Dog har mange ansigtsbehandlinger også den praktiske funktion, at de er meget effektive mod hudsygdomme eller lignende. Hvis du f.eks. lider af akne eller har meget død hud siddende på overfladen, kan en hudrensning hjælpe med at forbedre din hudkvalitet. Dog kræver det, at din hud bliver plejet jævnligt. Jeg anbefaler, at man typisk skal have en ansigtsbehandling én gang hver måned for at vedligeholde hudens naturlige kvaliteter.

 

At passe på sin hud er for alle

Tidligere har man haft den holdning, at ansigtsbehandlinger, wellness og hudpleje var noget, som var forbeholdt kvinder. Sådan er det heldigvis ikke længere: mange mænd er begyndt med at få hyppige ansigtsbehandlinger, fordi de kan se, hvor godt det er til vedligeholdelse af deres udstråling. Uanset hvilket køn du er, er du velkommen i min skønhedsklinik. Du kan bestille en tid i dag eller kontakte os for at høre, hvilken ansigtsbehandling der vil være god for dig og din hud.

 

Læs om alle vores ansigtsbehandlinger her.

Afstressende Facial

Behandlingen starter med et kvarters rygmassage, afrensning af ansigtet, peeling, let dybderensning, massage af ansigt, skuldre og hals. Maske efter hudtype, hovedbundsmassage, afsluttende plejecreme, øjen- og læbepleje. Total forkælelse.

Behandlingen varer cirka 75 minutter.

790 kr.
Book tid
Beauty Gua Sha

 Effektiv, antiinflammatorisk og helende massage til din hud. Gua Sha er en af Kinas ældste, helende teknikker, hvor den lette skrabemetode fjerner gammelt, nedbrudt bakteriemateriale i vævet og renser blodet, og dermed øges den helende og antiinflammatoriske effekt.

515 kr.
Book tid
DIAMANTSLIBNING

Ved brug af de sterile slibehoveder slibes de øverste døde hudceller væk, for at der kan dannes nye celler hurtigere; samtidig sørger vakuumet for, at døde hudceller, urenheder m.m. fjernes. Metoden reducerer endvidere pigmentforandringer, solskader, hudorme etc. og giver en mere ensartet overflade.

Læs mere om diamantslibning her.

420 kr.
Book tid
Ekstra ren

Den perfekte forkælende behandling, til dig som ønsker ekstra dybderensning. 
Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning 15 minutter. div. Maske, afsluttende plejecreme, samt produktvejledning.

Behandlingen varer 50 minutter.

580 kr.
Book tid
Fire&ice

Fire & Ice ansigtsbehandling fra IS Clinical er en eksklusiv, dybderensende frugtsyrebehandling. Fire and Ice er især velegnet imod hudirritationer.

Læs mere om Fire & Ice behandling her.

599 kr.
Book tid
Japansk lifting

Japansk Lifting er en fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ansigtet løftes, forynges tydeligt, hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med der kommer mere udstråling, farve og glød i ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Læs mere om japansk lifting her. 

 

6 klip - 3.145 kr.

630 kr.
Book tid
Kalahari - Vitamin C

Ultra-opstrammende, de-age behandling, rig på naturlig, økologisk Vitamin C og essentielle antioxydanter.

Læs mere om Kalahari Vitamin C her. 

 

650 kr.
Book tid
Klassisk ansigtsbehandling

Behandlingen, der giver dit ansigt den naturlige, smukke og rene glød tilbage. Afrensning, toning, peeling, let dybderensning, ansigtsmassage, maske. 
Behandlingen afsluttes med plejecreme til øjne og læber.

Behandlingen varer cirka 45 minutter.

570 kr.
Book tid
Kort ansigtsbehandling

En Behandling ,der giver nyt liv, smuk og ren glød. Afrensning, toning, peeling, let dybderensning, ansigtsmassage, maske, afsluttende plejecreme til øjne og læber.

Behandlingen varer cirka 35 minutter.

470 kr.
Book tid
Photo rejuvenation

Photo rejuvenation medvirker til at afhjælpe ujævnheder i hudoverfladen og mindske karsprængninger, fine linjer, akne og pigmentforandringer.

499 kr.
Book tid
Stor ansigtsbehandling

Behandlingen, der giver dig det hele - ren forkælelse! Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning, massage af ansigt, hals, skuldre, plejende masker. Behandlingen afsluttes med øjen- og læbepleje. Oven i alt det får du hånd- og armmassage.Produktvejlledning afslutter denne skønne behandling.

Behandlingen varer cirka 75 minutter.

770 kr.
Book tid
Sugarfacial

Behandlingsmetode, hvor sukker benyttes til at behandle epidermis - det øverste lag af huden - uden brug af maskine. Når sukkerets klæbrighed udnyttes, kan der skabes et vakuum, som gør massagen helt unik.

Læs mere om sugarfacial her.

425 kr.
Book tid
Tillægsbehandling - ansigtsmassage

Massage af ansigt, hals og skuldre. 
15 minutter

185 kr.
Book tid
Tillæg Beauty Angel Lys

Til alle ansigtsbehandlinger vil Beauty Angel Lys give den perfekte afslutning, idet serum og cremer trænger endnu dybere ned i huden.
Dette tillæg er kun lys og i forbindelse med en anden ansigtsbehandling

170 kr.
Book tid
Tillægsbehandling - Øjenmaske
105 kr.
Book tid
Unik Luksus

Behandlingen, der giver dig det hele - ren forkælelse! Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning, massage af ansigt, hals, skuldre, plejende special maske, farvning af vipper og bryn inkl. retning. Behandlingen afsluttes med serum, øjencreme, dag/natcreme. Produktvejledning afslutter denne skønne behandling.

Behandlingen varer 90 minutter.

840 kr.
Book tid

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

Tel: 35 35 58 08
E-mail: info@colombine.dk

 

Læs vores afbudspolitik her

Sitemap

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  Lukket

 • Torsdag
  12:00 - 20.00
 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

 • Søndag

  Lukket

Find vej

Metro: Cityring M3 har opgang lige over for klinikken. Stå af på Trianglen 

Bus: 1 A holder 50 m. væk fra klinikken

Der er parkeringsmuligheder foran klinikken

×
Menu
Book tid
Find vej
Ring op