Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Ansigtsbehandlinger

Skønne ansigtsbehandlinger til både mænd og kvinder på Østerbro

I min skønhedsklinik tilbyder jeg mange ansigtsbehandlinger, som hjælper med at stramme huden op, fugte den eller som hjælp mod diverse ansigtsproblemer. Jeg tilbyder bl.a. komplette behandlingstyper som diamantslibning, en afstressende facial og den klassiske ansigtsbehandling; der er også mulighed for forskellige tilkøb, som arbejder både med de ydre og indre hudlag – her kan du få en dybere ansigtsmassage, Beauty Angel lys mm. Hvordan behandlingen skal foregå, er noget, vi finder ud af sammen; du har bestemte ønsker, og selvfølgelig vil jeg give dig gode råd med på vejen til at indfri dem. Det er dit velvære og din hud, der er i fokus, når du kommer forbi.

 

De mange fordele ved at få en jævnlig hudrensning

Mange af mine kunder kommer ofte for en dybdegående hudrensning, fordi det frisker huden op og giver den en klarere glød. Dog har mange ansigtsbehandlinger også den praktiske funktion, at de er meget effektive mod hudsygdomme eller lignende. Hvis du f.eks. lider af akne eller har meget død hud siddende på overfladen, kan en hudrensning hjælpe med at forbedre din hudkvalitet. Dog kræver det, at din hud bliver plejet jævnligt. Jeg anbefaler, at man typisk skal have en ansigtsbehandling én gang hver måned for at vedligeholde hudens naturlige kvaliteter.

 

At passe på sin hud er for alle

Tidligere har man haft den holdning, at ansigtsbehandlinger, wellness og hudpleje var noget, som var forbeholdt kvinder. Sådan er det heldigvis ikke længere: mange mænd er begyndt med at få hyppige ansigtsbehandlinger, fordi de kan se, hvor godt det er til vedligeholdelse af deres udstråling. Uanset hvilket køn du er, er du velkommen i min skønhedsklinik. Du kan bestille en tid i dag eller kontakte os for at høre, hvilken ansigtsbehandling der vil være god for dig og din hud.

Unik Luksus

Behandlingen, der giver dig det hele - ren forkælelse! Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning, massage af ansigt, hals, skuldre, plejende special maske, farvning af vipper og bryn inkl. retning. Behandlingen afsluttes med serum, øjencreme, dag/natcreme. Produktvejledning afslutter denne skønne behandling.

Behandlingen varer 90 minutter.

840 kr.
Book tid
DIAMANTSLIBNING

Ved brug af de sterile slibehoveder slibes de øverste døde hudceller væk, for at der kan dannes nye celler hurtigere; samtidig sørger vakuumet for, at døde hudceller, urenheder m.m. fjernes. Metoden reducerer endvidere pigmentforandringer, solskader, hudorme etc. og giver en mere ensartet overflade. Resultatet er et sundere og friskere look. Diamantslibningen er også god forbehandling, før man tilfører huden andre ingredienser, cremer etc., der følgelig lettere trænger gennem de øverste hudlag og dermis og resulterer i øget celleaktivitet.

420 kr.
Book tid
Tillægsbehandling - ansigtsmassage

Massage af ansigt, hals og skuldre. 
15 minutter

185 kr.
Book tid
Tillægsbehandling - Øjenmaske
105 kr.
Book tid
Afstressende Facial

Behandlingen starter med et kvarters rygmassage, afrensning af ansigtet, peeling, let dybderensning, massage af ansigt, skuldre og hals. Maske efter hudtype, hovedbundsmassage, afsluttende plejecreme, øjen- og læbepleje. Total forkælelse.

Behandlingen varer cirka 75 minutter.

790 kr.
Book tid
Ekstra ren

Den perfekte forkælende behandling, til dig som ønsker ekstra dybderensning. 
Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning 15 minutter. div. Maske, afsluttende plejecreme, samt produktvejledning.

Behandlingen varer 50 minutter.

580 kr.
Book tid
Klassisk

Behandlingen, der giver dit ansigt den naturlige, smukke og rene glød tilbage. Afrensning, toning, peeling, let dybderensning, ansigtsmassage, maske. 
Behandlingen afsluttes med plejecreme til øjne og læber.

Behandlingen varer cirka 45 minutter.

570 kr.
Book tid
Kort ansigtsbehandling

En Behandling ,der giver nyt liv, smuk og ren glød. Afrensning, toning, peeling, let dybderensning, ansigtsmassage, maske, afsluttende plejecreme til øjne og læber.

Behandlingen varer cirka 35 minutter.

470 kr.
Book tid
Stor ansigtsbehandling

Behandlingen, der giver dig det hele - ren forkælelse! Afrensning, toning, peeling, hudanalyse, dybderensning, massage af ansigt, hals, skuldre, plejende masker. Behandlingen afsluttes med øjen- og læbepleje. Oven i alt det får du hånd- og armmassage.Produktvejlledning afslutter denne skønne behandling.

Behandlingen varer cirka 75 minutter.

770 kr.
Book tid
Tillæg Beauty Angel Lys

Til alle ansigtsbehandlinger vil Beauty Angel Lys give den perfekte afslutning, idet serum og cremer trænger endnu dybere ned i huden.
Dette tillæg er kun lys og i forbindelse med en anden ansigtsbehandling

170 kr.
Book tid

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

35 35 58 08Læs vores afbudspolitik her

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  10:00 - 18:00

 • Torsdag
  12:00 - 20.00
 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

Find vej

Metro, Cityring M3 har opgang lige over for klinikken

Bus: 1 A holder 50 m.væk fra klinikken

Find vej med Rejseplanen

Parkeringsmulighed foran klinikken

Her er vi

ENDELIG

Vi åbner tirsdag den 6. april kl. 10.
Vi glæder os helt vildt til at komme i gang.
Der er selvfølgelig de sædvanlige “passe-på-regler” med mundbind, afspritning og afstand i receptionen, hvor der kun kan være to kunder ad gangen, og så den nye vigtige meddelelse:
“Kunder skal kunne fremvise coronapas og bruge mundbind eller visir og følge de andre retningslinjer for smitteforebyggelse.”
Endvidere
“Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer af enten PCR- eller lyntest.”
Det er gode forholdsregler, som vi selvfølgelig bakker 100 % op!
Bedste hilsner og knus og kram – stadig på afstand
Gloria
PS! Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig med kommentarer/spørgsmål på 60 35 16 98
×
Menu
Book tid
Find vej
Ring op