Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

Hvilken ansigtsbehandling er bedst?

Når det kommer til ansigtsbehandlinger, er det umuligt at sige, hvilken der er bedst. For det afhænger 100% af dig, dine udfordringer og behov.

Hvad gør hver enkelt behandling? Hvilken er den rigtige for mig? Her vil vi forsøge at uddybe, hvad de forskellige typer ansigtsbehandlinger kan og hjælpe dig med at vælge den behandling, der er bedst for dig!

Nogle ansigtsbehandlinger fokuserer på at rense for urenheder og akne, andre fokuserer på eksfoliering for at reducere fine linjer og rynker, mens andre igen fokuserer på hydrering og at give huden mere glød. Når du vælger en ansigtsbehandling, er det vigtigt at overveje din hudtype og, hvad dine behov er.

Ansigtsbehandlinger er godt for

 • Tilstoppede eller store porer
 • Akne og generelt uren hud
 • Reduktion af fine linjer og rynker
 • Tør og irriteret hud
 • Fugter huden
 • Hvis huden har mistet glød

Når du booker en ansigtsbehandling hos Skønhedsklinikken Colombine på Østerbro i København, vil vi altid tage højde for dine individuelle behov og hudtype. Hos Skønhedsklinikken Colombine starter vi altid med en dybdegående hudanalyse for at sikre, at vi kan behandle din hud bedst muligt. Derfor behøver du som udgangspunkt ikke vide præcist hvilken behandling, du har brug for på forhånd.

Følgende er vores mest populære ansigtsbehandlinger:

Japansk lifting.

Japansk lifting, denne eksotiske behandling, er god til opstramning, toning og reduktion af rynker i ansigtet. Behandlingen virker ved at stimulere reflekspunkter og refleksområder, der gør det muligt at afbalancere ansigtets muskulatur og derigennem dræne og udrense for affaldsstoffer, hvilket giver opstramning og synlig og vedvarende effekt på hudens udseende.

Fire and Ice.

Fire and Ice er en behandling, der bruger både varme og kulde til at stimulere huden. Den er god til at reducere fine linjer og rynker samt til at forny hudens overflade. Det er en smertefri måde at behandle forskellige hudproblemer som f.eks. akne, rødme og ujævn hud på.

Diamantslibning.

Diamantslibning er en skånsom eksfolieringsbehandling, der hjælper med at gøre huden flot og frisk, åbne porer og fjerne snavs. Den er god til alle hudtyper, også til følsom hud. Diamantslibning kaldes også diamantpeeling.

Oxygenbehandling.

Oxygenbehandling er god til at fjerne urenheder og genoplive huden. Den giver huden en øjeblikkelig glød og kan hjælpe med at reducere fine linjer og rynker. Behandlingen fugter huden ved at trykke serum ned i dermis og stimulerer collagenproduktionen.

Beauty Angel.

Skønhedsenglen er en lysbehandling, der bruger lyset i en spændvidde fra 500 til omkring 850nm på samme tid til at stimulere hudens kollagenproduktion. Den er god til at reducere fine linjer og rynker, samt give huden glød. Huden bliver synligt strammere og glattere.

Collagenboost.

Collagenboost er den perfekte behandling til din hud, idet den kombinerer det bedste fra Beauty Angel Lys og oxygenbehandlingen.

Som du kan se, er der mange forskellige ansigtsbehandlinger, som har hvert sit formål. Hos Skønhedsklinikken Colombine tilbyder vi en række forskellige behandlinger, der kan skræddersyes præcis til dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken ansigtsbehandling der er den rigtige for dig, så kontakt os, og vi rådgiver dig gerne inden, du booker en behandling.

Ansigtspleje skal ikke være svært

Vi ved godt, at det kan være en jungle at finde den korrekte ansigtsbehandling, men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig og når vi først har fundet den rigtige behandling, så lægger vi et godt fundament, som giver dig en strålende og sund hud.

Det er vigtigt at vide om ansigtsbehandlinger, at de ikke bare er en luksus, men også en investering i din huds sundhed. En god ansigtsbehandling kan have en dybtgående effekt på din hud og få den til at se bedre ud og føle sig bedre tilpas.

Ansigtspleje er ikke lig med 1000 dyre produkter, det handler om at bruge de rigtige produkter til din hudtype på den rigtige måde!

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

Tel: 35 35 58 08
E-mail: info@colombine.dk

 

Læs vores afbudspolitik her

Sitemap

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  12:00 - 18:00

 • Torsdag

  12:00 - 20.00

 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

 • Søndag

  Lukket

Find vej

Metro: Cityring M3 har opgang lige over for klinikken. Stå af på Trianglen 

Bus: 1 A holder 50 m. væk fra klinikken

Der er parkeringsmuligheder foran klinikken

×
Menu
Online booking
Find vej
Ring op