Blegdamsvej 126 | 2100 København Ø

 • Forkæl dig selv i hverdagen

  Diamant slibning

Få fjernet grov og gammel hud med diamantslibning

Diamantslibning, også kaldet diamant peeling, er en hudbehandling, som bidrager til regenerering af en flot og frisk hud: Ved brug af sterile slibehoveder slibes de øverste hudceller væk for at give plads til dannelsen af nye. Du kan derfor både få fjernet grov og gammel hud for at give huden en mere ensartet overflade. Resultatet er et sundere, friskere look. Metoden reducerer endvidere pigmentforandringer, solskader, hudorme etc. Desuden er diamantslibning en meget nænsom behandling, som kun fjerner det øverste hudlag, så den friske hud under kan komme frem.

Behandling med diamanter

Afhængig af hvilke hudproblemer der oplever, sørger jeg for at lave et forløb, så diamantslibningen af hud bedst kan hjælpe dig. Generelt anvendes udvalgte slibehoveder til at fjerne overskydende hudlag fra ansigtet. Herefter påføres et vakuumsug til området, så døde hudceller, urenheder mm. fjernes. Vakuumsuget går effektivt ned i både ydre og indre hudlag for at fjerne affaldsstoffer samt mindske rynker og fine linjer i huden. Udover det, hjælper suget med at stimulere blodcirkulationen, så huden bliver bedre til at genskabe nye hudceller.

Diamantslibning tilpasset dig

Ikke to hudtyper er ens. Derfor skræddersyes diamantslibningen, så vi bruger de rette slibehoveder til dine hudproblemer. Afhængig af dit behov giver jeg en vurdering af, hvor ofte det er anbefalet for dig at få renset dit ansigt. En diamantslibning er også fordelagtig som en forbehandling. Når huden er slebet for urenheder, anbefaler jeg, at du kan få behov for en oxygenbehandling: efter de døde hudceller og urenheder er slebet væk med slibehovederne, vil en oxygenbehandling tilføre huden naturlige stoffer, så den hurtigere kan regenerere sig selv. Slutresultatet er en ren, blød og ensartet hud.

Diamantslibning

Ved brug af de sterile slibehoveder slibes de øverste døde hudceller væk, for at der kan dannes nye celler hurtigere; samtidig sørger vakuumet for, at døde hudceller, urenheder m.m. fjernes. Metoden reducerer endvidere pigmentforandringer, solskader, hudorme etc. og giver en mere ensartet overflade. Resultatet er et sundere og friskere look. Diamantslibningen er også god forbehandling, før man tilfører huden andre ingredienser, cremer etc., der følgelig lettere trænger gennem de øverste hudlag og dermis og resulterer i øget celleaktivitet.

420 kr.
Book tid
Diamantslibning og Oxygen

Med denne pakke får du både diamantslibning og oxygenbehandlling til én samlet pris: Diamantslibningen bortskaffer alle døde hudceller, oxygenbehandlingen gør din hud glattere og fine linjer forsvinder ved, at serum trykkes ind i underhuden og gør huden glat. Se i øvrigt under "Oxygenbehandling" og "diamantslibning"

800 kr.
Book tid
Collagenboost: Oxygenbehandling og Beauty Angel Lys

Fast pris for én collagenboost kr. 850,-
45 min.
Hvis du køber DermaOxy's serum, får du den til kr. 250,- første gang, du køber den, normalpris kr. 400,-

850 kr.
Book tid
6 x Collagenboost

Hvis du køber DermaOxy's serum, får du den til kr. 250,- første gang, du køber den, normalpris kr. 400,-

4.200 kr.
Book tid
Eyelift

30 min.
Oxygen og lys
Området omkring øjnene får et oxygenboost (ilt og serum), behandlingen afsluttes med Beauty Angel Lys

299 kr.
Book tid
6 x Eyelift

Oxygen og lys til 5 behandlingers pris 1565 kr.
Området omkring øjnene får et oxygenboost (ilt og serum), behandlingen afsluttes med Beauty Angel Lys

1565 kr.
Book tid
Tillæg Beauty Angel Lys

Til alle ansigtsbehandlinger vil Beauty Angel Lys give den perfekte afslutning, idet serum og cremer trænger endnu dybere ned i huden.
Dette tillæg er kun lys og i forbindelse med en anden ansigtsbehandling.

170 kr.
Book tid

Se vores udvalg af skønhedsplejeprodukter

Adresse

Blegdamsvej 126
2100 København Ø

35 35 58 08Læs vores afbudspolitik her

Åbningstider
 • Mandag
  12:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  10:00 - 18:00

 • Torsdag
  12:00 - 20.00
 • Fredag
  10.00 - 19.00
 • Lørdag

  09.00 - 16.00

Find vej

Metro, Cityring M3 har opgang lige over for klinikken

Bus: 1 A holder 50 m.væk fra klinikken

Find vej med Rejseplanen

Parkeringsmulighed foran klinikken

Her er vi

ENDELIG

Vi åbner tirsdag den 6. april kl. 10.
Vi glæder os helt vildt til at komme i gang.
Der er selvfølgelig de sædvanlige “passe-på-regler” med mundbind, afspritning og afstand i receptionen, hvor der kun kan være to kunder ad gangen, og så den nye vigtige meddelelse:
“Kunder skal kunne fremvise coronapas og bruge mundbind eller visir og følge de andre retningslinjer for smitteforebyggelse.”
Endvidere
“Coronapasset skal vise, om borgeren er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ indenfor 72 timer af enten PCR- eller lyntest.”
Det er gode forholdsregler, som vi selvfølgelig bakker 100 % op!
Bedste hilsner og knus og kram – stadig på afstand
Gloria
PS! Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig med kommentarer/spørgsmål på 60 35 16 98
×
Menu
Book tid
Find vej
Ring op